Хиалуронова киселина-Hyaluronic acid

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Хиалуронова киселина-Hyaluronic acid течна ири на таблетки

Борд меню

сряда, 25 ноември 2015 г.

Widgets

Хиалуронова киселина за хубава и гладка кожа

Колаген комплекс

Кожата е най-големият орган в тялото, съдържащ около 15% от телесното тегло. Приблизително 50% от хиалуронова киселина в тялото се намира в кожата. Хиалуронова киселина и колаген [разгледай продуктите тук], са от жизненоважно значение за поддържане на слоя и структурата на кожата. Колаген придава на кожата нейната твърдост, но Hyaluronic Acid я подхранва и хидратира колагена. Колаген комплекс макс е една съвременна формула от колаген и хиалуронова киселина които действат заедно в подкрепа на ставите, кожата и косата.



Колаген комплекс отзиви:Представете си колагена като еластични влакна, които възстановяват формата на кожата, когато се протегна. Колагенът е като ластик, но когато този ластик се разтегне един милион пъти, това което правим с нашата кожа и ако това се случва без влага. Сега си представете, че същата гумена лента e опъната милион пъти, но е под вода през цялото време. Шансовете на тази гумена лента от изсушаване и счупване са минимални. Разглеждайте хиалуронова киселина,като водата, която поддържа влажен и еластичен колагена.Колагенът е постоянно заобиколен и подхранен от желеобразна Hyaluronic Acid.Здравата кожа е гладка и много еластична, защото съдържа високи концентрации на hyaluron, която помага на кожата да остане здрава.С напредването на възрастта, тялото губи способността си да поддържа същата тази концентрация в кожата. С намаляване на нивата на Hyaluronic Acid в кожата,губим и  способността кожата да задържа вода. В резултат, кожата става суха и губи способността си да поддържа хидратация. Хиалуроновата киселина действа като пълнител в пространството чрез свързване на вода , по този начин се поддържа кожата гладка без бръчки .Ето защо е добре да направите курс с колаген комплекс вита голд или друг колагенов комплекс от двете съставки.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар