Хиалуронова киселина-Hyaluronic acid

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Хиалуронова киселина-Hyaluronic acid течна ири на таблетки

Борд меню

понеделник, 28 март 2016 г.

Widgets

Хранителни добавки с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е съединение което се намира в цялото тяло, включително и кожата, очите и ставите. В спорта и козметичната и естетичната медицина, лекарите използват инжекции с хиалуронова киселина, за да се облекчи остеоартрит, болки и проблеми със ставите или запълване на бръчки. Хиалуроновата киселина, като хранителни добавки се предлага под формата на дражета, капсули, прах, инжекция или течност. Повечето медицински приложения и изследвания са фокусирани върху инжекции с хиалуронова киселина. Има много по-малко клинични изследвания или доказателства в подкрепа на ефикасността на хиалуронова киселина като перорална хранителна добавка.

Хранителни добавки с хиалуронова киселина при проблеми и болки в Коляното

Хранителни добавки с хиалуронова киселина при проблеми и болки в Коляното

Хиалуроновата киселина, е естествено срещащ се компонент на вискозната синовиална течност.Прием на hranitelni dobavki с хиалуронова киселина, може да намали болките в ставите, свързани с коляното и остеоартрозата. Защото синовиалната течност е като възглавница за ставите.Дълго време лекарите инжектира хиалуронова киселина в коляното, за да се подобри ефективността на течността. Има пациенти, които избягват да се лекуват с инжекции хиалуронова киселина поради редица причини.За тях вече има и достатъчно ефективни хранителни добавки с Hyaluronic acid за които са докладвани резултати от намаляване на болката в коляното. 

Хранителни добавки с хиалуронова киселина при кожни проблеми

Когато се инжектират в кожата, пълнители с хиалуроновата намаляват появата на бръчки и изглаждат вече съществуващи такива. Hyaluronic acid се използва за кожата или устните, за да изглеждат по-пълно. Администрацията по храните и лекарствата одобри няколко базирани пълнители с хиалуронова киселина, за които се твърди, че намаляват фините линии и бръчки. 

Хранителни добавки с хиалуронова киселина за очите


Очите и сълзите съдържат хиалуронова киселина. Японско проучване, публикувано в "British Journal по офталмология", заключи че хранителни добавки и разтвор на хиалуронова киселина подобряват роговицата и епителни нарушения при сухи очи. Епитела на роговицата е най-външната част на очите Ви. Италианско проучване, публикувано в същия вестник от 2002 г. показва, че хиалуроновата киселина помага при сухота в очите и страдащите от синдрома на Сьогрен, автоимунно заболяване.

Ефективни ли са хранителни добавки с хиалуронова киселина


Hyaluronic acid е изключително полезна приета под формата на хранителни добавки като тя играе важна роля в производството на колаген, най-често срещания протеина в организма. Колагенът е от решаващо значение за кожата, тъй като поддържа нейната структурата.Когато съдържанието на колаген в тялото намалява, се появяват бръчки и промените на цвета на кожата стават по-видими. Повишаване на нивата на колаген ще поддържа кожата еластична. Hyaluronic acid приета под формата на хранителни добавки поддържа синтеза на колаген висок, както и запазва влажността на кожата, което допринася за предимствата на анти-стареене ефект на кожата. По-високите нива на колаген след прием на хранителни добавки с Hyaluronic acid правят кожата, по-еластична и устойчива на бръчки и фини линии.Ефективността на перорален прием на хранителни добавки с хиалуронова киселина е малко спорен. Но към днешна дата има достатъчно проучвания, показващи че хранителни добавки с хиалуронова киселина, са изключително ефективни и при орално приложение. 
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар